Srbija: Nikola rođenog brata udarao nogarom od stola do smrti

200

“Pre nekoliko dana u jednom od međusobnih konflikata polomljeno je pokućstvo”.

Nikolu A. (30) ubio je noćas nogarom od stola rođeni brat Slobodan A. (33) u mestu Velika Trnava kod Topole, a prema rečima meštana, njih dvojica su stalno bili u sukobu.

– Pre nekoliko dana u jednom od međusobnih konflikata polomljeno je pokućstvo. Spekuliše se da je ovaj brat koji je ubica bio u alkolisanom stanju, a i već ranije je govorio mlađem bratu da će ga ubiti nogarom od stola. Dešavalo se da zbog velikih svađa otac zove komšije u pomoć, a neretko je znao i da prespava napolju. Uprkos svim tim porodičnim problemima, nismo verovali da će uslediti ovako crn scenario i da će se tragično završiti – rekle su komšije za RINU.

nikola a ubijeni topola

Povodom ovog nezapamćenog zločina oglasio se MUP koji su naveli da su uhapsili Slobodan A. (33) iz okoline Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo.
On se sumnjiči da je noćas, u porodičnoj kući, u okolini Topole, nakon verbalne rasprave, drevnim predmetom usmrtio tridesetogodišnjeg brata.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *