Srbin se pijan zakucao u autobus PUN POLICAJACA, a onda zavapio: “Nemojte samo MURIJU DA ZOVETE”

405

Olivera Ristanović, predsjednica Prekršajnog suda, ispričala je za medije jednu anegdotu sa suđenja, kada se vozač u teško alkoholisanom stanju zakucao u autobus u kom su bili policajci, ali govorila je i o tome kakvi su navijači kada im se lisice stave na ruke.

Prema njenim riječima, vozač koji je udario u autobus nije vidio zapravo da su u autobusu policajci, pa ih je molio da ih ni ne zovu.

– Jedan vozač koji je bio u teško alkoholisanom stanju svojim automobilom “zakucao” se u autobus u kom su bili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Na svu sreću niko od 50 policajaca nije bio teže povrijeđen, pa su svi izašli da vide kako je došlo do nezgode. Tada se jednom od njih obratio vozač sa riječima: “Molim te brate, samo nemoj muriju da zovete”. Koliko je bio pijan nije vidio da su svi uniformisani – ispričala je ona.

Kako objašnjava, veliki broj hapšenja navijača u protekle godine smanjio im količinu posla.

– Sjećam se jednog derbija kada nam je sud ličio na klanicu. Privedeni su navijači koji su kod sebe imali srpove, noževe, sekire…Mogu vam reći da su oni jaki samo u grupama, a pojedinačno pred sudijom i neku suzu puste iz straha kako će se javiti roditeljima – rekla je Ristanović za Telegraf.rs.

(Telegraf)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *