belkisa

SRBijANSKI MEDIJI: Zukorlićeva žena Belkisa napustila Srbiju?

256

Belkisa Crnovršanin, novopazarska novinarka i treća žena po šerijatu rahmetli muftije Muamera Zukorlića, veoma je aktivna na društevenim mrežama gde često sa pratiocima dijeli detalje iz svog privatmog života.

Najmlađa muftinica nerijetko putuje u inostranstvo i objavljuje fotografije s različitih destinacija, ali je sada, sudeći po najnovijim fotografijama, čini se riješila da ode na duže. Makar ako se njene objave i poruke čitaju između redova.

Ona je pre nekoliko dana objavila fotografiju s aerodroma u Berlinu, uz poruku: “Postoji vrijeme za odlazak, čak i kada ne postoji mjesto gdje biste otišli. I ovo će proći…”

Dan kasnije ponovo je objavila fotografiju iz Berlina, uz reči: “Nee… odustaj!!! Boli…! Pa neka boli, da ne boli, svi bi bili heroji. M. Z.”

Mlada Belkisa je uz još jednu fotografiju citirala riječi pjesme: “A ja ću promjeniti grad..Ja ću promjeniti sebe..Ja ću potražiti put…”

Treća žena rahmetli muftije sada očigledno boravi u drugom njemačkom gradu, Drezdenu, odakle je sa pratiocima podijelila još jednu fotografiju, ponovo uz misterioznu poruku: “A tajne su samo tajne čoveku…Ono što dolazi, ono što duša dodirne, i zakletvu i sjećanje..i trag samo Njemu nije…Pa neka nam sude…”

Izvor:Blic
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *