STARA PAZOVA Učenik skočio sa sprata škole zbog BIZARNOG TIK-TOK IZAZOVA

122

Učenik Osnovne škole u Staroj Pazovi skočio je sa sprata škole u vreme velikog odmora. Prema prvim nezvaničnim informacija dečak je skočio i umalo izgubio život zbog izazova na mreži Tik-tok.

Prema prvim saznanjima dečak je đak četvrtog razreda i ima 11 godina. U vreme velikog odmora, on je ostao sa još jednim učenikom u učionici.

– Sad ću da se ubijem – rekao je pre nego je skočio.

Dečak je hitno hospitalizovan i van je životne opasnosti. Ova tragedija se dogodila krajem prošle nedelje.

Školska uprava Novi Sad navodi da je dobila saznanje da je dečak, učenik razreda osnovne škole u Staroj Pazovi ispoljio rizično ponašanje skokom sa prozora učionice sa prvog sprata. Međutim, kako dodaju dečak nije imao nameru da skače već se okliznuo sa radijatora.

– Za vreme odmora kada je bio na dužnosti dežurnog učenika sa svojim drugom iz odeljenja. Analizom situacije uprave škole i savetnika školske uprave zaključeno je da nije bilo indicije nasilja od strane drugih, a da dečak nije ukazao na nameru već se radilo o nesrećnoj situaciji kada se okliznuo sa radijatora.

Tada nije bilo nadzora nastavnika jer tada nastavnici vrše nadzor u dvorištu, a ne u učionici gde su dežurni. Dečak je nakon pregleda pušten kući bez povreda i u pobedeljak dolazi u školu a budući da ije bilo snimanja telefonom i sl. Ne može se govoriti o ispunjavanju nekog izazova sa društvenih mreža – navode u Školskoj upravi Novi Sad.

Blic.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *