SUKOB BEČIĆA I ABAZOVIĆA, BEČIĆ PORUČIO

Reagujući na kritike koje je ranije večeras iznio potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, oglasila se i Demokratska Crna Gora.

Njihovo saopštenje prenosimo integralno:

Mislili smo da prevrtljivost i političko licemjerstvo Dritana Abazovića imaju granica, ali ipak, kako su nas mnogi svojevremeno upozoravali, u tom pogledu granica mu je nebo. Čuveni čovjek koji je zabio nož u leđa svima sa kojima je koalirao i koji su mu bili nadređeni, nastavlja u svom prepoznatljivom stilu.

Misli da će neviđenom medijskom histerijom nakon 5. septmbra prikriti istinu, sakriti svoju prevrtljivost, sakriti to što konstantno pokušava da sjedi na deset stolica. Preigrao si se Abazoviću, provalili su te svi, provalili su te i Crnogorci, i Srbi, i pripadnici manjinskih naroda, jer vide da kod tebe nema trunke iskrenosti.

Ljudima se ovih dana gadi od toga kako napadno pokušavaš da se obračunavaš sa premijerom i kupiš zasluge za uspješnu akciju 5. septembra, a bio si protiv te akcije, protiv ustoličenja i sve vrijeme solirao, kako bi DPS preuzela vlast i kontrolu nad Cetinjem i Crnom Gorom.

Nego, krenimo redom.

Prvo, Abazović koji je najviše od svih dobio u Vladi, koji jedini ima članove Vlade, obrušava se večeras na drugih 37 poslanika koji nemaju ni jednog člana Vlade i prijeti da će on nekog rušiti. Izvoli , obori Vladu ako imaš petlje. Nemaš naravno i samo blefiraš da bi pokušao da trguješ kao mnogo puta do sada.

Antenam.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *