albanka

Šumadinac koji je oženio Albanku otkriva kako se bira MLADA: “Ode se uzme se, nije da se izabere, već…”

301

Šumadinac koji je oženio Albanku otkriva kako se bira MLADA: “Ode se uzme se, nije da se izabere, već…”
Srpska sela odumiru već godinama, ljudi beže u gradove, a oni koji su ostali, imaju problem da nađu srodnu dušu. Žene neće na selo i sve je veći broj neženja.

Poslednjih godina srpski momci sve češće žene Albanke i to preko agencija za posredovanje.
U Albaniji inače živi više žena nego muškaraca, a prema svetskim podacima, danas u Albaniji živi 35-40 odsto hrišćana, od toga su čak 25 odsto pravoslavci, a ima i 40 odsto ateista, pa mnogi etnolozi navode da nisu mnogo kulturološki drugačiji od Srbije.

NJena majka nema ništa protiv što se ćerka udala za Srbina!
Ovo je bila i priča starijeg momka, zvanog Like, iz sela Dulena. On se oženio Albankom jer nije bilo naših žena koje su htele da se udaju na selo. NJihova ćerka je jedino dete u selu.

Bila je to ljubav na prvi pogled
Na pitanje novinarke da li je bilo naših žena za udaju, počeo je priču. Pa gde su ovde devojke, neće na selo. Oženio sam se, imam ćerku, već će u prvi razred da pođe.Otišao je u Skadar i tamo se zna koje devojke su za udaju.
Ode se uzme se, nije da se izabere, već ko se kome svidi. – Naše neće na selo. Ima ovo drugo rešenje. Žena se zove Drande, a zovemo je Dana.- U selu Levču ima sedam-osam njih koje ja znam da su se oženili Albankama. Od njene porodice u goste dolaze sestra i brat, oca nema, a majka nije dolazila. NJena majka nema ništa protiv što se ćerka udala za Srbina.

LJubav se odmah rodila, a pored povremenih svađa, uglavnom tepaju jedno drugom i uživaju u zajedničkom životu.

– Bila je to ljubav na prvi pogled, iako jezik ne znaš. Osam godina je tu. Tepa mi “Dashuria ime”.
Ovaj trend pronalazenja djevojaka za udaju u Albaniji sve je popualarniji kod nas i sve se vise musakraca odlucuje na ovja korak i ljubav svog zivota pronalazi na ovaj nacin,mnogi smatraju da se ce biti sve vise osoba iz nase regije koje ce do partnerica da dodalze na ovaj nacin koji je veoma primamljiv oosbama iz nase regije i moramo navesti da je veliki broj jako uspesnih brakova sklopljen na ovaj nacin i da su neveste iz ALbanije jako trazene i kod nas takodje je evidentan sve veci broj agencija koja posreduju kod pronalazenja partnera

IZVOR:MAGAZIN.NOVOSTI.RS
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *