Sutra Dan žalosti u Novom Pazaru

138

Gradsko vijeće Novog Pazara donijelo je odluku da proglasi utorak, 13. decembar 2022. godine za Dan žalosti na teritoriji grada Novog Pazara zbog tragične pogibije Melise Zećović, djevojčice koja je nastradala jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u prigradskom novopazarskom naselju Mur.

Podsjetimo, stravična nesreća dogodila se jutros rano u novopazarskom naselju Mur. U saobraćajnoj nesreći, na pješačkom prelazu, stradala je petnaestogodišnja djevojčica kada je krenula u školu. Novopazarska policija saopštila je da su privedena dvojica vozača osumnjičenih da su učestvovali u saobraćajnoj nesreći.

Petnaestododišnja djevojčica podlegla je na licu mjesta.
Nju je na pješačkom prelazu, kolima udario sedamnaestogodišnji mladić koji je upravljao golfom sa probnom vozačkom dozvolom.

Sedamnaestogodišnji mladić sumnjiči se za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Ekipe policije i hitne pomoći su odmah izašle na teren, ali je od siline udarca, djevojčica podlegla na licu mjesta.

Novopazarska policija je saopštila je da je priveden i S. Ć. (1964) iz ovog grada, osumnjičen da je izvršio krivično djelo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

S.Ć. je, kako se sumnja, nakon što je vozač golfa udario djevojčicu, kombi vozilom prešao preko tijela i napustio lice mjesta, saopštila je policija.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova.
15-ogogodišnja djevojčica bila je učenica škole za Dizajn tekstila i kože u Novom Pazaru. Njena porodica živi u selu Draževiće, a ona je u naselju Mur živela kod rodbine, odakle se školovala.

Zbog tragične smrti učenice, Škola za dizajn tekstila i kože sutra neće raditi.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *