Svečlja poručio Vučiću: Imaćete teške dane, nedelje i mjesece

154

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja poručio je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da mu obećava teške dane, prenosi Gazeta ekspres.”Što se tiče Vučićevih šovinističkih težnji u odnosu na Kosovo, mogu da obećam teške dane, teške nedelje, teške mjesece za njega.

Što se tiče stabilnosti Kosova, ta stabilnost će biti ojačana. Tamo će samo još više vladati red i zakon. I vrlo brzo ćemo ponuditi šansu svakom građaninu tog područja da živi mirno”, rekao je Svečlja na Siri TV.

Vučić je ranije danas u Bjeljini, na svečanosti obeležavanja Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, poručio da Srbija neće da da ni pedaljsvoje zemlje.

”Nasrnuli su na KiM i po svaku cijenu hoće da ga otmu iz naših ruku, da završe ono što su počeli. Ja mogu samo nešto da im poručim. Hoćete da nam uzmete zemlju i po širini i po dužini, a mi vam ni pedlja nećemo dati. I to je ono što hoću da znaju. Možete da budete moćni i veliki, ali ne možete da pobjedite pravdu i pravo. Ne možete da pobjedite ono što svi osjećamo – jedinstvo našeg naroda”, rekao je Vučić.

KO
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *