SVI GAFOVI SUSRETA ANGELE MERKEL I EDIJA RAME: Kancelarka zaglavljena u automobilu, neprijatno rukovanje i mokasine VIDEO

88

Nemačka kancelarka Angela Merkel doputovala je danas iz Beograda u Tiranu gde se sastala sa albanskim premijerom Edijem Ramom.

Društvene mreže su se usijale, ali ne zbog zvaničnog dela sastanka, već zbog niza gafova koji su se dogodili pre početka razgovora tet-a-tet u Palati brigada ispred koje je priređen svečani doček.

Najpre se mercedesu kojim je Merkelova stigla na sastanak sa Ramom zablokirala brava ili je vozač zaboravio da otključa vrata, pa je telohranitej uhvaćen kako cima kvaku i muči se da ih otvori.

Odmah potom usledilo je neprijatno pozdravljanje Rame i Merkel. Naime, zbog pandemije koronavirusa, Angela Merkel se pozdravlja pesnicom, a vidno uzbuđeni Rama oduševljeno joj je pružio ruku. Posle nekoliko trenutaka neprijatne tišine, uspeli su da se “ispesniče”.

Novi gaf usledio je prilikom intoniranja himne. Merkel je zbog svog zdravstvenog stanja presedela intoniranje himne, ali su korisnici društvenih mreža bili zbunjeni zašto je i Rama zaseo.

Na sve to, Rama se našao na udaru “modne policije”. Zamereno mu je što nije obuo klasične, kožne cipele nego je “kraljicu Evrope” dočekao u mokasinama koje su mnogi uporedili sa patofnama. A bilo je onih kojima nije legla ni njegova kravata.

Kurir.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *