Svi znaju da je Majk Tajson ODGRIZAO UVO Ivanderu Holifildu – ali malo ko za da mu ga je VRATIO! (VIDEO)

218

Malo je trenutaka u istoriji boksa poznato kao onaj koji se odigrao 28. juna 1997. godine. Majk Tajson se borio protiv Ivandera Holifilda.

Kao što je mnogima poznato, Tajson je u žaru borbe odgrizao parče uveta Holifildu. Logično, “Gvozdeni Majk” je munjevito diskvalifikovan i tada je ostao bez bokserske licence, mada mu je ista kasnije vraćena.

To jeste poznato, ali manje se zna da je Majk na kraju vratio odgrizeno parče uveta Ivandera. To se dogodilo 16 godina posle zloglasne borbe, i u pitanju je bila jedna reklama.

U reklami, koju možete videti na gornjem snimku, Majk zvoni na vrata koje otvara Holifild.

– Žao mi je, Ivandere – kaže Majk, a zatim mu pruža kutijicu i kaže “tvoje uvo”.

 

Majk Tajson

Majk Tajson
Foto: Youtube printscreen/Xplicit Nation

– Moje uvo… – odgovara Holifild.

– Čuvao sam ga u formaldehidu (tečnost za očuvanje tkiva, između ostalog) – kaže Tajson, a onda se njih dvojica prijateljski zagrle, a Ivander se zatim zahvaljuje Tajsonu na neobičnom poklonu.

Tako su se stari rivali pomirili, a ne sumnjamo i da su dobili lepu gomilu novca za ovo šaljivo zajedničko pojavljivanje.

Inače, u prvom meču između Tajsona i Holifilda, koji se odigrao 1996. godine, Holifild je pobedio Tajsona posle 11 rundi, i tako ostvario istorijsku pobedu, jer gotovo niko nije verovao da može da pobedi Tajsona u tom trenutku.

Srbijadanas.com
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *