Tadić naterao Marića i voditeljku Hepija da se izvine studentima VIDEO

187

Lider Socijaldemokratske partije Boris Tadić gostovao je u programu Hepi televizije pred istim voditeljskim parom koji je 24 sata ranije, prilikom intervjua s Aleksandrom Jovanovićem Ćutom, izvređao studente optužujući ih da uzimaju 1.000 dinara da se pojave na skupovima protiv vlasti. A onda se desilo čudo.

Boris Tadić je, naime, uspeo u nameri da natera voditeljski par, čuven po zlu i temeljitom višegodišnjem uništavanju svake sive moždane ćelije, da upute izvinjenje studentima.

Ovako je tekao dijalog.

Na konstataciju bivšeg predsednika da su “strašno uvredili studente“, Marić se prvi izvinio, a potom je isto učinila i Aleksandra Brčić, nakon što je to izvinjenje Tadić tražio od oboje.

„Ne ‘izvinio’, ‘izvinili’. Ajde sad još jednom reci, uputi izvinjenje studentima“, insistirao je Tadić.

Na te njegove reči Marić se ponovo izvinio, a odmah zatim i Brčićeva koja je navela da nije mislila na sve studente, već samo na pojedince.

“Bila je ta šala, komika s Ćutom (Aleksandar Jovanović Ćuta, tokom čijeg gostovanja je uvreda izrečena, prim.nov.), ja sam voleo da se zabavljam i onda je ta rečenica upala“, dodao je Marić.

„Ali ne smete da dozvolite to. Sad ću ti ko psiholog reći, to govori o podsvesti. Ta rečenica nije slučajno upala“, odgovorio mu je Tadić i dodao da to govori baš Mariću jer „zna ko je“ Marić, koji je, kako je Tadić dodao, “devedesetih govorio na studentskim protestima i bio uz studente”.

Nova.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *