TAJNA PUTINOVOG ĆEBETA Pojava ruskog predsednika na proslavi Dana pobede donosi NOVE SPEKULACIJE O NJEGOVOM ZDRAVLJU: Kažu da jednu stvar vešto skriva!

1

Trese se, šepa, kašlje, drži se za sto, nerazgovetno govori… Ima rak ili Parkinsonovu bolest? Spekulacije oko zdravlja ruskog predsednika Vladimira Putina povećavaju se iz dana u dan, a novog povoda dalo je i njegovo pojavljivanje na paradi povodom Dana pobede, u ponedeljak u Moskvi.

Oštrom oku nisu promakli detalji koji, smatra se, dokazuju da je Putinovo zdravlje ugroženo.

Prvi detalj odnosi se na ćebe koje je ruski predsednik nosio tokom parade na Crvenom trgu.

Temperatura u Moskvi u tom trenutku bila je podnošljivih devet stepeni, a Putin, ranije poznat po kupanju u ledenoj vodi i jahanju po Sibiru bez gornjeg dela odeće nikada nije odavao utisak zimogrožljive osobe, naprotiv, gajio je imidž izdržljivog mačo muškarca.

Međutim, pišu britanski mediji, njegova pojava dekice pod ćebetom jasno govoro da nešto sa njegovim zdravljem nije u redu. Istina je da su ćebe nosili i ostali na paradi, ali se uglavnom radilo o penzionisanim generalima, starijim od Putina, koji je doduše sa 69 godina daleko od cveta mladosti.

– Ćebe je zanimljiv detalj. Redovno se šuškalo o lošem zdravlju Putina, koje Kremlj, naravno, nije priznao”, komentariše za britanski “San” jučerašnji prizor bivši britanski diplomata Toni Brenton, koji je rekao i da se Putin nakon dve godine kovida sada mora ponovno angažovati.

Druga stvar koja je izazvala pažnju jeste tvrdnja da je Putin vešt pokušavao da izbegne šepanje dok se kretao po Moskvi na dan parade. To se, kako se navodi, posebno videlo u trenutku dok je polagao venac na grob Neznanog junaka.

Povoda za tvrdnje da je Putinovo zdravlje narušeno dale su čak i izjave date sa najvišeg mesta, i to od nikog drugog nego od predsednika Francuske Emanuela Makrona.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.