Tandir: Militantni član Zukorlićeve stranke napao Muratovića, očekujem da se uhapsi i adekvatno kazni

273

Oglasio se i Samir Tandir, bivši narodni poslanik u Parlamentu Republike Srbije, nakon što je danas u Novom Pazaru napadnut Admir Muratović samostalni odbornik i bivši član Stranke pravde i pomirenja.

“Podrška za brata Admir Muratovic. Heroj odbrane Islamske zajednice i učesnik u svim akcijama koje je vodio rahmetli muftija Muamer Zukorlić, univerzitetski profesor, uzoran suprug i roditelj, stavljao glavu gdje drugi nisu smjeli nogu. Danas je mučki napadnut u sred bijela dana u Novom Pazaru od strane militantnog pripadnika Stranke pravde i pomirenja. Očekujem da policija uhapsi izgrednika i da ga sud adekvatno kazni” – napisao je Tandir na društvenoj mreži “facebook”.

Potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP), i bivši narodni poslanik u Parlamentu Republike Srbije, Samir Tandir u maju tekuće godine, podnio je neopozivu ostavku na sve funkcije u SPP-u

Kako saznaje indeksonline.rs od izvora iz Policijske uprave Novi Pazar, policija trenutno radi na prikupljanju svih činjenica i okolnosti napada na Muratovića.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *