Tragična sudbina Miodraga Ješića: I ćerka mu je poginula u saobraćajnoj nesreći

157

Legendarni fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u četvrtak ujutru. Jezivom igrom sudbine je i njegova kćerka poginula na isti način…

On je tokom sezone 2006/2007 kada je vodio Partizan po drugi put u karijeri govorio o velikoj tragediji koja ga je bacila u ogromnu tugu i depresiju.

Sa samo 19 godina je doživjela saobraćajnu nesreću i preminula je zbog nemarnosti ljekara.

„Na poslovnom i sportskom planu je sve teklo kako treba, međutim, desilo se nešto što me je totalno slomilo. Jedan telefonski poziv je sve promijenio. Moja bivša supruga Jelena me je obavijestila da je naša kćerka imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doletio iz Tunisa za Beograd, a od straha od loših vijesti sam se plašio slijetanja u Srbiju.

Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je kćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mjesta i odmah su je odveli na kontrolu u Uregntni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregeldima, ali kada je ljekar zadužen da napravi ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak on je spavao i niko nije smio da ga probudi jer je bio nezgodan.

Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i poslije nekoliko dana je preminula. Da je ljekar tog dana odmah uradio snimak ona bi ostala živa, a imala je svega 19 godina“, ispričao je Ješić.

Ješić je tokom svojetrenerske karijere vodio i FK Sarajevo.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *