Transrodna djevojka i veza s Mbappeom: “Našla sam čovjeka koji me je prihvatio onakvu kakva sam”

208

Kylian Mbappe našao se u centru pažnje nakon što je prije više od godinu dana u javnost došla informacija kako je fantastični napadač PSG-a u vezi s transrodnom djevojkom Ines Rau.

Ines Rau je 32-godišnja francuska manekenka koja se u posljednje vrijeme povezuje s najboljim fudbalerom ove zemlje Kylianom Mbappeom.

Iako vezu nikada zvanično nisu potvrdili, mediji u Francuskoj dosta pišu o njihovom odnosu, a Kylian ju je prihvatio svim srcem bez obzira na to što je do 16. godine bila muškarac.

Ona je doslovno potvrdila da se viđa s Kylianom. Učinila je to na veoma diskretan način.

“Konačno sam pronašla čovjeka koji me je prihvatio onakvu kakva sam”, rekla je Ines u razgovoru za Elle magazin, a iako nije rekla ime, svi su uvjereni da je to Kylian Mbappe.
Oglasi

“Meni je život spašen činjenicom da sam mogla reći istinu o sebi. Ljudi koji te odbijaju ne zaslužuju te u svojim životima. Najbitnije je voljeti sebe”, poručila je ona.

Ova 32-godišnjakinja porijeklom je iz Alžira. Rođena je kao muškarac, ali se sa 16 godina odlučila promijeniti spol i živjeti kao žena.

2017. godine Ines je postala prva transrodna osoba koja je pozirala za Playboy i postla je sinonim za francusku modnu scenu.

Ona je rođena u gradu Nancyu. Porijeklom je iz Alžira i veza s Mbappeom ju je još više isturio u javnost širom Evrope.

Njen dečko je velika svjetska zvijezda i sigurno je da će njihova veza biti u centru pažnje i u narednom periodu.

Ines je i bez njega velika modna zvijezda u Francuskoj, a na Instagramu je prati nešto više od milion ljudi.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *