TRI MINUTA GRČEVITE BORBE!? Evo šta je policija ugledala kada je izoštrila snimak na kojem se Matej Periš vidi živ! (VIDEO)

172

Matej Periš (27) iz Splita, nakon što je u noći između 30. i 31. decembra istrčao iz kluba “Gotik” i ušao u ledenu Savu, pokušavao je da ispliva iz reke, ali je posle tri minuta potonuo!

Nesrećnog mladića je matica nemilosrdno povukla ka sredini reke i on više nije mogao da dopliva do obale, što je bilo kobno za njega.

– Analizom tog snimka, posle detaljne obrade, vidi se kako je Periš preskočio ogradu kod restorana “Savanova” i spušta se ka reci, u koju je potom sam uskočio.
U tom trenutku tu niko drugi nije bio prisutan i time su isključene sve spekulacije da ga je neko možda gurnuo, sapleo ili na bilo koji način bio nasilan prema njemu – otkriva sagovornik iz istrage i dodaje:

 Na snimku sa iste kamere vidi se kako Periš pokušava da pliva, ali ga matica reke nosi sa desne strane obale na levu stranu i dalje ka Velikom ratnom ostrvu. Kamere su zabeležile kako Splićanin tri minuta grčevito pokušava plivajući da se spase.

Nažalost, pregledom snimaka sledeće kamere, koja je trebalo da ga uhvati, njega više nema na površini vode što upućuje na zaključak da je u međuvremenu potonuo.

Republika.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *