Tučnjava na svadbenom slavlju u Bosni, dvije osobe ozlijeđene

140

Svadbeni salon u Posušju bio je u četvrtak, 30. prosinca u 03:08 sati ujutru poprište krvavih scena, saznaje portal Bljesak.info. Naime, svadbeno slavlje prekinuto je zbog tučnjave u kojoj su sudjelovale tri muške osobe od kojih su dvije ozlijeđene.

Slučaj je prijavio liječnik Doma zdravlje Posušje koji je kazao kako se na Hitnoj pomoći posuškog Doma zdravlja nalaze dvije ozlijeđene muške osobe. Riječ je o N.P. (31) i T.B (24) koji su upućeni na daljnje liječenje u SKB Mostar, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Treći sudionik I.Ć. (43) nije zatečen na mjestu događaja, a policijski službenici pronašli su ga u obiteljskoj kući. Utvrđeno je kako nije bio pod utjecajem alkohola te je nakon saslušavanja pušten na slobodu.

Policijski službenici PU Posušje nastavljaju poduzimati potrebne mjere i radnje u cilju dokumentiranja izvršenog prekršaja protiv javnog reda i mira, a po završetku prekršajne obrade počiniteljima prekršaja uručit će se prekršajni nalozi, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Foto: Čitatelj / Krvavi prizori na svadbenom slavlju u Posušju  – Pročitajte više na: https://www.bljesak.info/vijesti/crna-kronika/krvavi-prizori-na-svadbenom-slavlju-u-posusju/370072
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *