TUTIN: Vlasnik noćnog bara M.L. osuđen na 6 godina zatvora za ubistvo E.T.

288

Viši sud u Novom Pazaru osudio je M.L. (45) iz Tutina na šest godina zatvora zbog nanošenja teških tjelesnih povreda E.T. (40), od kojih je on kasnije preminuo, saznaje radio Sto plus.

Sud ga je proglasio krivim za izvršenje krivičnog djela teška tjelesna povreda (član 121, stav 3, Krivičnog zakonika), kojim je propisano da će se učinilac dela kazniti sa dvije do 12 godina zatvora ukoliko je nastupila smrt povrijeđenog lica.

U pitanju je prvostepena presuda, pa branilac okrivljenog i Više tužilaštvo u Novom Pazaru imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Kragujevcu. Okrviljeni se tereti da je 6. avgusta prošle godine, u ranim jutarnjim satima, ispred noćnog bara, čiji je suvlasnik, u naselju Rakovo polje u Tutinu, nakon kraće rasprave, prvo nogom udario E.T. u predjelu butine, a potom i zatvorenom šakom u glavu nanevši mu teške tjelesne povrede. Povređeni E.T. je od posljedica zadobijenih povreda, preminuo oko sat vremena kasnije u tutinskom Domu zdravlja. Incidentu je prethodila svađa E.T. sa drugim gostom noćnog bara, posle koje mu je M.L. naredio da napusti lokal.

RSP
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *