TV / Zoran Kesić gostovao u emisiji “Nedjeljom u 2” i napravio show VIDEO

215

Voditelj i autor kultne TV emisije “24 minuta” Zoran Kesić, bio je gost najgledanije emisije HTV-a “Nedeljom u 2” Aleksandra Stankovića, zbog čega će, kako je i sam rekao, biti proglašen “državnim izdajnikom”.

“Samom činjenicom da gostujem tu ja sam – izdajnik, jer koji bi pravi Srbin, patriota, gostovao u emisiji Nedeljom u 2 ikad”, rekao je Kesić.

Na samom početku emisije voditelj Aleksandar Stanković pročitao je nekoliko krajnje satiričnih komentara na najvu Kesićevog gostovanja, piše Nova.

Hrvati oduševljeni gostovanjem Zorana Kesića na HRT-u.

„Danas nam je gost voditelj, satiričar i novinar iz Beograda Zoran Kesić, a komentari na njegovo gostovanje su otprilike ovakvi:

‘Hvala što ste ga pozvali. Genijalac. Treba ga klonirati u Zagreb. U njegovim riječima ima više evanđeoskih vrijednosti, nego u propovedima većine klera na našim prostorima’, „Super, lik je pozorište. To što on radi Vučiću i ekipi vlasti u Srbiji, nijedan naš novinar nije ikada našoj vlasti čak ni 20%’, pročitao je voditelj i dodao:

„Šta mi ostaje drugo nego da zaključim. Nekada se u emisiji znao red, kada sam zvao gosta iz Srbije, komentari su bili ekumenski: ‘Dva Srbina na javnoj televiziji i mi to plaćamo’, ‘Četnik’. ‘Idi u otadžbinu’ i slični. Kao što vidite, sve je otišlo k vragu ni poštenog hejtera više ne možeš naći’, rekao je Aleksandar.

Jutarnji.hr
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *