hapsenje policija

Ubijen državljanin Crne Gore u okolini Beograda, uhapšen osumnjičeni

126

U pucnjavi koja se danas dogodila u okolini Beograda, u Ugrinovcima, ubijena je jedna osoba. Prema nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, ubijeni muškarac u Ugrinovcima je Dražen D. (33), državljanin Crne Gore.

Pucnjava se dogodila danas u popodnevim časovima u Ugrinovcima kada je B.T. (24) ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u muškarca u BMW-u x6 nakon čega se sam predao policiji.

Ubijeni muškarac je izvjesni Dražen D. (33), državljanin Crne Gore i njegovo tijelo policija je našla na zadnjem sjedištu crvenog BMW-a x6.

Prema ranijem pisanju tog portala, B.T. je živio u Ulici Vlade Obradovića Kamenog, u iznajmljenom stanu, a navodno je radio u Batajnici koja se bavi proizvodnjom sijalica. Pojedini mediji su prenijeli da se iza vatrenog obračuna kriju neraščišćeni računi oko ilegalnog posla sa trgovinom ljudima.

„Sretao sam tog dečka na ulici djelovao je normalno nije djelovao problematično. Znam da je vozio nekog golfa, a onda je uzeo crni pasat. Bilo nam je čudno odakle mu novac za takav automobil al nismo mnogo pitali“, ispričao je komšija za portal Nova.rs.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *