Učenik je nacrtao svoju porodicu, a kada je učitelj video crtež ODSEKLE SU MU SE NOGE:” Morao sam odmah da reagujem, čini mi se da dete pati od DEPRESIJE”

150

Dečja interpretacija života i realnosti često može dvosmisleno da se shvati. Oni nemaju stege i strahove zbog toga šta će neko da pomisli ili kako će odrećenu stvar da protumači, već rade po inerciji i najjačem utisku koji im je određena okolnost ostavila. Nekada se sve shvati pogrešno.

Kada, kao u konkretnom slučaju, deca dobiju zadatak da nacrtaju svoju porodicu, možda im je poslednja upečatljiva slika u glavi u vezi sa njom letovanje na kojem su svi proveli divno vreme i isprobali nove aktivnosti, kao što je ronjenje na primer. Zbog toga nije čudno što su je ovaj učenik odlučio da nacrta svoju porodicu u ronilačkoj opremi, mada su cevčice za disanje pod vodom mnogima zaličile na kanap o kojem su članovi njegove porodice, ni manje, ni više, nego obešeni.

Učitelj je pomislio da učenikova porodica visi obešena o konopac
Učitelj je pomislio da učenikova porodica visi obešena o konopacFoto:screenshot

“Nakon što sam video ovaj crtež, zabrinuo sam se da moj učenik pati od depresije, ali nakon što se raspitao, rekao je da se njegova porodica upravo vratila sa odmora na plaži”, pojasnio je uplašeni učitelj.

Čini se da je imao razloga pošto je mnogo njih na prvu loptu pomislilo da ljudi vise obešeni o konopac. Ipak, važno je da je ideja dečaka bila najčistija.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *