UDALA SE ZA MILIONERA IZ DUBAIJA I ŽIVI DA RASIPA NJEGOV NOVAC

158

Žena milionera iz Dubaija svakodnevno se hvali luksuznim životom na društvenim mrežama, što izaziva mnoge negativne komentare na njen račun.

Soudi je supruga milionera Jamala, a na luksuznom načinu života mnogi joj zavide. Ova žena sa svojim partnerom živi u Dubaiju, a kako je i sama otkrila dane provodi u dotjerivanju – uređuje kosu, nokte i uživa u ukusnoj hrani.

Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje kako bi finansirala luksuzni stil života, piše “The Sun”.

Na jednom od videa na Tiktokuu, Soudi je opisala kako izgleda jedno njeno veče. Naime, ona je jedno večer provela ispijajući koktele s 24-karatnim zlatom uz vrhunski obrok, a sve je platio njen suprug.

Tretman princeze je ono što mi treba” – naziv je njenog videa na Tiktoku.
Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao će biti zauzet poslom pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon. On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Poslije toga mi je rekao da želi da me iznenaditi pa smo se vratili kući i presvukli se”, rekla je ona u videu.

U videu je kasnije pokazala minđuše koje je, kako kaže, Jamal dizajnirao posebno za nju jer, on jednostavno želi da je razmazi. Nakon toga dragi ju je odvezao u skupi restoran gdje su naručili koktele s 24-karatnim zlatom, a čak je i unajmio pjevača koji je otpjevao njenu omiljenu pjesmu, piše Žena.

“Na večeri smo jeli salate, škampe, filet mignon i tiramisu. Naravno, Jamal je sve to platio”, dodala je Soudi. Kao što smo mogli da očekujemo, njene objave izazivaju razne komentare.

Ovo sve izgleda tako sumnjivo”, “Ostavićeš ga čim ostane bez novca”, “Da li je život gdje je materijalno najvažnije, a na svakoj slici u prvom planu tašna da se vidi brend? Nego srećno njoj i da ih ima bar još 100”, samo su neki od komentara.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *