Uhapšen silovatelj IGOR MILOŠEVIĆ

181

Igor Milošević serijski silovatelj uhapšen je zbog ugrožavanja sigurnosti, saznaje “Blic”. Povodom hapšenja oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo.
Povodom hapšenja oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo.

– Nakon što je Prvom tužilaštvu u Beogradu dostavljena krivilna prijava od strane dnevnih novina ,,Informer” protiv I.M. ,u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tuzioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. iz člana 138 st.3 KZRS – navode u Tužilaštvu.

Kako dodaju, iz navoda prijave krivično delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi razgovora sa njim,odnosno davanja izjava za vreme snimanja.

– U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan u Prvom tužilaštvu – navode u Tužilaštvu.

Podsetimo, Milošević je pušten na slobodu 20. septembra nakon što je u zatvoru proveo 15 godina zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

Reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta i u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *