Uhapšena Severina, prebila rođenu sestru

256

Zagrebačka policija uhapsila je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.

Hapšenje Severine je uslijedilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako se saznaje, neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.
Severina, Severina Vučković

Severina, Severina Vučković
foto: ATA Images

Raspisana potraga

Pjevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane ljekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na tijelu su joj ljekari uočili i posekotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom, a na temelju koje je Severina s razmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, “skinuta” na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijskestanice po mjestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj “prijeti” prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod lupom.

Advokat Matić je za Jutarnji potvrdio hapšenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem i da “nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju”.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *