Usame optužio Muratovića za kupovinu glasova, Muratović odgovrio: LAŽEŠ IDEMO NA POLIGRAF

214

Admir Muratović bivši visoki funkciner SPP-a, a sada potpredsjednik BOSS-a, kao i budući vjećnik u Bošnjačkom nacionalnom vijeću, obratio se javnosti na svom FB profilu, gdje je optužio SPP, Usamu Zukorlića i Jahju Fehratovića da su učestvovali u kupovini glasova kako na izborima za BNV tako i na parlamentarnim izborima. On je Fehratovića i Zukorlića pozvao na poligraf, da se utvrdi ko govori istinu:

 

“Gopodo to što ste vi radili, osramotili se i pogazili amanet, da će taksirat uhvatiti onoga ko kupuje bošnjačke glasove, to je vaš problem, i to vi raščistite sa koalicionim partnerima u Sjenici. I opet pominjem ukoliko se utvrdi na poligrafu da ne govorim istinu nikada više neću se baviti javnim poslom. Ali ja znam da vi ne smijete izaći na poligraf.”- rekao je Muratović i nastavio:

 

“Najveći gubitnici ovih izbora pomenuli su da sam kupovao glasove u Loznici. Ukoliko je spreman da idemo na poligraf, ako se utvrdi da sam dao jedan euro uključujući Šabac, Krupanj, Loznicu, preda vama i Bogom obećavam da ću zauvjek napustiti svaku javnu funkciju. Ali ukoliko se utvrdi da je lagao očekujem da nikad više ne izađe za mikrofon da se bavi javnim poslom. Ai isto tako tražim da na poligraf bude Jahja Fehratović u vezi parlamentarnih izbora i kupovine glasova, zbog kupovine glasova na pomenutim izborima.” zavrsio je Muratović.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *