Uznemirujuće slike Dodikovog gradonačelnika Prijedora: Pilule, nož, WC šolja

203

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović (40) u centru je skandala preko Drine, nakon što su objavljene uznemirujuće fotografije, koje svedoče o potpuno neprimerenom ponašanju zrele osobe, a pogotovo javnog funkcionera.

Nakon šokantnih fotografija Dodikovog kadra, a koje su objavili i pojedini portali, u ovom gradu na Sani spekuliše se o zdravlju gradonačelnika, ali i podobnosti za obavljanje funkcije.

SNSD-ov gradonačelnik na funkciji je manje od godinu dana, a skandalozne fotografije pokazuju Pavlovića u toaletu, sa više tableta u ustima, u uznemirenom, po rečima građana – alkoholisanom stanju, da bi danas bile objavljene i ljubavne poruke koje je slao ženskoj osobi, a koja ne želi da mu se javi.

Niz selfija pokazuje Pavlovića kako se bode nožem po stomaku, leži pored WC šolje, kako pije gomilu šarenih tableta i očigledno posle toga povraća.

Ova privatna arhiva objavljena je na blogu novinara Slobodana Vaskovića, a iako se niko nije oglašavao iz kabineta gradonačelnika, niti on sam da objasni o čemu je reč, mnogi komentarišu da odavno znaju da je on poročan čovek.

– Poštovani, gradonačelnik danas, kao prethodnih dana i meseci radi aktivno i svoje redovne obaveze izvršava, što govore brojni projekti realizovani, kao i događaji organizovani u Prijedoru.

Za sve što je vezano za posao, stojimo vam na raspolaganju, a po pitanju dečijih igrica i spinova koji se već duže vreme pripremaju i objavljuju, oglasićemo se saopštenjem za javnost – kazali su za N1 iz Kabineta.

Dok bliski Pavlovićevi ljudi smatraju da je sve spin, opozicija u tom gradu nezvanično govori o incidentu u čijem središtu se gradonačelnik našao u avgustu, te da sporne fotografije datiraju od tada. Najmlađi gradonačelnik u istoriji ovog grada u to neko vreme postao je otac po drugi put, supruga mu je posle sina rodila i ćerku.

Javno se tek oglasio bivši generalni sekretar SNSD Rajko Vasić na svom Twitter nalogu kritikujući kadrovsku politiku stranke, te navodeći da Pavlović treba da podnese ostavku.

Pavlović je široj javnosti u BiH postao poznat pre godinu dana. Tada kandidat za gradonačelnika, mislio je od daljinskog upravljača za klimu da se radi o uređaju za audio snimanje i da ih neko prisluškuje.

Krajem semptembra objavljen je snimak koji je pokazao kako se Pavlović vozio u službenom “audiju”, i to 250 kilometara na sat!

https://pbs.twimg.com/media/FA3AYA9XIAE-7io?format=jpg&name=240×240

Direktno.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *