(VIDEO) Abazović vozi bicikl po Njujorku, sve u odelu i sa kravatom, a obezbeđenje juri za njim

149

Političar vozi bickl ulicama Njurorka, i to u odelu, sa sve naočarima za sunce, dok mu se kravata vijori na vetru. Ne, nije u pitanju scena iz američkih “limunada” filmova, već ona koju je juče režirao premijer Crne Gore u ostavci i lider pokreta “URA” Dritan Abazović.

Generalna debata Generalne skupštine Ujedinjenih Nacija (UN) održava se danas, zbog čega je Njujork ponovo postao stecište lidera zemalja širom sveta. Jedan od njih je i Abazović, koji je rešio da se do zgrade UN -a umesto na četiri, doveze na dva točka.

Snimljen je kako vozi biciklu u Njujorku, dok ga u stopu prati obezbeđenje, članovi njegovog tima ali i jedno policijsko vozilo.

Snimak njegovog krstarenja ulicom Njujorka uzburkao je društvene mreže. Ljudi su se u komentarima pitali “jel tako ide na posao i u Crnoj Gori?”, “traže Keri Bredšo?”, ali i konstatovali “Dritan uživa do poslednjeg momenta”, i čak se i poistovećivali sa njim: “Ja kad krenem prvi dan na poslu u BeGeu”.

Doduše, neki su se manje bavili Dritanom, a više kritikovali tamošnje komunalne službe pa su primedbovali “ovaj asfalt iskrpljen k’o da su na Zabjelu”.

Abazović je inače smenjen 20. avgusta kada su poslanici skupštine Crne Gore izglasali posle celodnevne rasprave, nepoverenje vladi koju vodi. Za smenu Vlade je glasalo je 50 od ukupno 81 poslanika.

Inicijativu za smenu vlede podnelo je 36 poslanika Demokratske partije socijalista (DPS), Liberalne partije, Socijaldemokrata, Socijaldemokratske partije (SDP) i Demokratske unije Albanaca, posle potpisivanja Temeljnog ugovora sa SPC.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *