(VIDEO) Bebu prebacuju preko žičane ograde: snimak nastao na aerodromu u Kabulu

136
Bebu prebacuju preko žičane ograde: snimak nastao na aerodromu u Kabulu
Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa aerodroma u Kabulu na kome je prikazano kako američki vojnik prebacuje bebu preko žičane ograde.
Prema izveštajima “Skaj njuza”, jedan visoki britanski oficir rekao je da su žene bacale svoje bebe preko žice, tražeći od vojnika da ih odvedu, ali da su neke od njih pale i na žicu

Tako su na aerodromu u prestonici Avganistana snimljene potresne scene, o kojima se i juče pisalo, a danas su se pojavili novi snimci majki kako bacaju decu preko bodljikave žice vojnicima sa Zapada.

Niko nije ostao ravnodušan.

Tako se na snimku vidi kako i majke, ali i ostali koji su želeli da pobegnu iz zemlje, kako prebacuju mališane iz ruke u ruke, preko zida, ali i preko bodiljikavih žica.

Prema izveštajima “Skaj njuza”, jedan visoki britanski oficir rekao je da su žene bacale svoje bebe preko žice, tražeći od vojnika da ih odvedu, ali da su neke od njih pale i na žicu. On je dodao da su svi plakali zbog slike haosa na aerodromu u Kabulu.

– Bilo je strašno šta se dogodilo. Do kraja noći među nama nije bilo čoveka koji nije plakao – tiho je rekao oficir padobranskog puka.

Na drugom snimku vidi se kako se devojčica podiže preko ograde aerodroma u Kabulu kako bi bila predata američkom vojniku.

Ali, nisu samo bebe prebacivane preko zida i žice, to su činili i odrasli koji žele da pobegnu od pakla talibana.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *