VIDEO Draginja Vuksanović Stanković Dritan nema nikakvog razloga da bude ponosan na aktivnost policije na Cetinju

3

Vrijeme će pokazati da nema nikakvog razloga da bude ponosan na bilo kakvu aktivnost policije tog dana, što potvrđuje snimak Kneževića

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković podsjetila je da je premijeru Dritanu Abazoviću na dan izbora Vlade poručila da griješi kad je u pitanju postupanje na Cetinju 5. septembra.

– Vrijeme će pokazati da nema nikakvog razloga da bude ponosan na bilo kakvu aktivnost policije tog dana, što potvrđuje snimak Kneževića – poručila je Vuksanović Stanković.

Podsjećamo, nepoznati pošiljalac prije dvije noći je elektronskom poštom dostavio građanskim aktivistima Svetlani Pajović-Musići Aleksandru Saši Zekoviću tri audio zapisa koji, ako se ispostavi da su vjerodostojni, ukazuju na protivzakonito djelovanje komandanta Protivterorističke jedinice Uprave policije Petra Kneževića, odnosno dokazuju da je on 5. septembra prošle godine, kao jedan od rukovodilaca akcije razbijanja građanskih protesta na Cetinju, sarađivao i čak komandovao kriminalnim grupama iz više crnogorskih gradova.

Odmah po prijemu elektronske pošte, njih dvoje su se zvaničnim dopisom obratili vršiteljki dužnosti vrhovne državne tužiteljke, Maji Jovanović i dostavili joj materijal koji su pirmili, zahtijevajući hitnu istragu. Ona je dala nalog da se formira predmet povodom snimaka.

Pobjeda.me
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.