/VIDEO/ DULE SAVIĆ ODRŽAO LEKCIJU PINKU: Dovodite na TV starlete, budale, majmune i plaćate ih

407

Dule Savić, poznati fudbaler Crvene zvezde, gostujući kod Jovane Jeremić održao je predavanje i režimskoj televiziji – fabrici laži, i nazovi novinarki, koja vodi nekakav Jutarnji program, piše Direktno.rs.

Njegova lekcija se zapravo odnosila na današnje nesrećno tabloidno i rijaliti novinarstvo gdje je lider upravo televizija na kojoj je gostovao.

“Umjesto da se piše i pravi emisija o našim najpametnijim djevojčicama i dječacima iz Matematičke gimnazije, iz sfere umjetnosti… Imate sjajnu djecu koja sviraju na svjetskom nivou, koja se bave sportom, kulturorm, vi pišete o telefonima, prostitkuma, kurvama, pravite emisije…”, grmio je Dule Savić

Onda ga prekida voditeljka riječima: “Moramo da pišemo o tome, oni su u sprezi sa kriminalom.. Nije to u superlativu, to je goruća tema”.

“Čekajte, ne morate, Jovana, ne može da postoji pornografija koja se zove rijaliti na televiziji. Ne smije da se piše o tome. Takvi ne zaslužuju. Da bi se pojavio na televiziji u onoj državi, trebalo je da zaslužiš, da imaš neko djelo iza sebe. Sad ako si kurva, peder, lezbejka, prostitutka, majmun, budala, ti dobiješ 2 sata i još ti plate. I onda pravite takvu državu i čudite se što se djeca po školama biju, a klinke od 14, 15 godina se prostituišu…”, objasnio je Savić.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *