Video / Hrvatski vojnik hit na Instagramu: Radi sklekove dok mu trojica stoje na leđima

151

Hrvatski vojnik Filip Ščrbak (28), inače street workout majstor, prava je zvijezda TikToka i Instagrama, jer svojim objavama izaziva brojne komentare.

U video objavama na svom profilu često objavljuje snimke kako radi sklekove dok mu trojica stoje na leđima, ili vježbi koje radi dok mu kolege skaču po trbuhu, a bilo je i snimaka na kojima se gol valja u snijegu.

“Prije pet godina počeo sam trenirati street workout, u kojem sam se pokazao jako dobar, zahvaljujući predispozicijama koje sam stekao bavljenjem gimnastikom.

Zadnje dvije godine počeo sam se natjecati u street workoutu i postizao sam jako dobre rezultate. Najbolji rezultat postigao sam u studenom ove godine, kad sam osvojio titulu državnog prvaka”, ispričao je desetnik Ščrbak za 24sata.hr.

Profesionalni angažman u vojsci bio je njegov dječački san, kaže, pa se vojsci priključio odmah nakon završetka srednje škole. Rođeni Slavonac preselio se sa suprugom u Petrinju, gdje su odlučili ostati i nakon razornog potresa.

Dodaje kako ga veseli što mladi u Hrvatskoj sve više prepoznaju street workout kao dobar način postizanja zavidne forme i snage bez odlaska u teretanu.

Na Instagramu ima veliki broj pratilaca s razlogom. Ipak, vježbe koje ovaj vojnik radi ne pokušavajte sami uraditi.

Link za video

https://radiosarajevo.ba/magazin/zanimljivosti/hrvatski-vojnik-hit-na-instagramu-radi-sklekove-dok-mu-trojica-stoje-na-ledima/451798

Radiosarajevo.ba

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *