/VIDEO/ KO JE MUJO KOJEG LJUBI MIRNESA? NOVI DETALJI IZ PRIVATNOG ŽIVOTA NAJPOZNATIJE PLJAČKAŠICE

360

Dan nakon što je otkriven Instagram profil žene za kojom policija Štutgarta traga zbog krađe million eura, izlaze novi detalji o njenom životu.

Kako je Fenix-magazin ranije prenio, riječ je o Mirnesi S, porijeklom iz BiH, koja je radila u kompaniji za transport novca, odakle je i ukrala million eura. U Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a prije ove kompanije, radila je kao konobarica.

Rodom je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Busovače. Roditelji su je se odrekli a djevojački se prezivala Bešlić.

Naime, Mirnesa je dospjela u žižu javnosti na čitavom Balkanu, a sada su se pojavili snimci i na Tiktoku. Naime, u jednom od videa, Mirnesa ljubi izvjesnog Muju, a vjeruje se da su prisustvovali zajedničkoj zabavi, te da se znaju dugo. Međutim, nije poznato, da li se radi o ljubavi ili je u pitanju samo prijateljski odnos. U drugom videu, Mirnesa u kućnom izdanju posvećuje Muji pjesmu od Mitra Mirića ‘Samo kaži’.

Podsjetimo, ona je iz prostorija kompanije 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milionn eura. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznijela toliki novac. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje. Video pogledajte ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *