(VIDEO) Marokance i njihove majke uporedili sa majmunima

365

NACIONALNA Selekcija Maroka na Svetskom prvenstvu u Kataru sigurno je bila jedna od najlepših priča, a igrači su najviše oduševili, pored srčanosti, porodičnim vrednostima koje su reprezentovali. No, sve to ismijali su na jednoj danskoj televiziji i Marokance su uporedili sa majmunima što je zaista nezapamćena sramota.

Popularni Lavovi Atlasa su pokazali koliko su povezani sa svojim roditeljima što je bila slika koja je oduševila svet, ali očito i ne celi, jer su Danci šokirali svojom sramni izveštavanjem.

Naime, na nacionalnoj televiziji TV2,  šokirali su planetu jer su ismevali što su Marokanci toliko povezani sa svojim porodicama i uporedili su ih sa majmunima što je zaista skandalozno.

Takav rasistički potez je šokirao svetsku javnost koja je osudila voditelja i urednike ove danske televizije, te su poručili da je neprihvatljivo to što su uradili.

Voditelj je pokazao prema kameri sliku majmuna koji se grle dok je pričao o reprezentaciji Maroka i objašnjavao je takav skandalozan potez rečima: “Zato što se drže zajedno, imaju i porodična okupljanja u Kataru čak”.

Ovakav potez zgrozio je planetum jer niko ne može da poveruje da su Danci uradili nešto ovog tima, i na takav način vređali ljude koji su uzor svima.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *