/VIDEO/ Mustafa joj je zabio nož u leđa, a Emina mu nije ostala dužna: Moja djeca nemaju oca

321

Odnos Emine Jahović i Mustafe Sandala nakon razvoda je veoma turbulentan

Nakon što se razvela od Mustafe Sandala, Emina Jahović nije se ponovo udavala, međutim, kako kaže, i te kako voli brak i porodični miran život.

– Ja volim brak, volim porodični život. Čak mi i sin Jaman kaže da ne treba da budem ovoliko sama – započinje Emina i dodaje:

Odnos Emine Jahović i Mustafe Sandala

Foto: Ivan Vučićević

– Ali ako nemam pravu osobu za brak, ja sam zadovoljna sobom i sama i to je to. Mustafa je otac moje djece i ja ću ga uvek cijeniti i poštovati. Da mu bilo šta zatreba, biću tu za njega, ali on jednostavno nije neko zbog koga bih imala sujetu. Ja mu želim svu sreću, jer što je on srećniji i djeca će biti srećnija – iskrena je Emina.

Odnos Emine Jahović i Mustafe Sandala nakon razvoda je vezan isključivo za vaspitanje sinova, međutim pjevačica otkriva da njen bivši suprug ne ispunjava nijednu od obaveza prema djeci, te da Jaman i Javuz veoma pate zbog razvoda roditelja.

– To su svakako traume i to je nešto što oni nisu mogli da izbjegnu jer taj brak više nije mogao da opstane, zato nam je sada i lakše. Nekad im je teško što nismo zajedno, ali to je život. I ja sam ostala bez oca sa 11 godina i niko me nije pitao kako mi je, tako da… – objašnjava Emina i kaže da obožava Beograd:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina je dala sličnu izjavu i za jednu bosansku televizju, izjavu možete pogledati ispod teksta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNA TELEVIZIJA (@unatelevizija)

– Ja volim Srbiju, ali ne mogu da se preselim, ipak moja djeca žive u Turskoj, tamo im je otac, tamo idu u školu i bilo bi sebično da ih sada selim ovamo. Sa Mustafom sam u OK odnosima, ali mi smo i dalje na sudu zato što je uradio neke stvari koje nisu pristajale nekome ko je otac moje djece. Željela sam da ne izgubi jednu vrstu odgovornosti koju je obećao kada smo se razveli. Što se tiče njegove nove žene, nemam problem s tim, samo sam željela da to bude dobar izbor jer ni ja ne želim da u život svoje muške dejce uvodim svako malo nekog drugog – zaključila je Emina.

ekskluziv.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *