(VIDEO) Na mostu kapija i katanac, za nevjerovati

182

Ivanjica – U Međurječju kod Ivanjice nikao privremeni amaterski most preko rijeke Moravice. Ne bi ova situacija bila toliko čudna, dešavalo se i ranije da u ruralnim područjima ljudi sami prave prelaze preko rijeke, da se na mostu ne nalazi kapija sa katancem. Onaj koga je postavio odlučio je da ’’zaključa rijeku’’. Nesvakidašnji prizor sve više privlači pažnju prolaznika.

-Pa meni je smiješno. Nikada nisam vidio kapiju na mostu. Pošli smo prema Goliji i kada sam spazio ovo morao sam da se zaustavim i fotografišem. Šta da vam kažem, svašta će Srbin smisliti.-priča Beograđanin koga je ovaj prizor veoma zainteresovao.

Mali broj mještana i vikendaša koji prolaze pored nesvakidašnjeg mosta svjedoče da je kapija nekada zaključana, nekada ne.

-Kako kad. Prelazio sam dva puta bilo je otključano. Jednom kada sam htio da pređem kapija je bila pod katancem, tačnije most je bio pod katancem. Kažu da je to stavio ovaj čovjek sa druge strane rijeke, on je valjda i pravio ovaj most. Ne znam, ali iskreno prvi put sam vidio da most može da se zaključa.- kaže mještanin.

Onoga ko je postavio most sa kapijom nismo uspjeli da pronađemo ali ovaj izum je svakako za nevjerovati.

Izvor: Inffo LIGA Ivanjica
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *