VIDEO Novi snimak nestalog Mateja: S kolegama na brodu

185

Potraga za nestalim mladićem Matejem Perišem uveliko je ušla u treću nedelju, a javnosti još uvek nije poznat nijedan konkretan trag istrage. Kako se ranije pisalo, Periš je radio na turističkim brodovima, kao i dosta njegovih prijatelja, što je i zabeleženo video-snimkom koji je pre izvesnog vremena objavljen na internetu.

Reč je o video-snimku agencije za koju je nestali Periš svojevremeno radio, odlazeći na jednodnevne ture brodovima.

Inače, njegove kolege i poznanici iz Splita imaju samo reči hvale o njemu, izražavajući veliku zabrinutost zbog nestanka.

Njegovi prijatelji konstantno apeluju na društvenim mrežama da se javi svako ko ima bilo kakvu informaciju o Mateju, a koja bi eventualno unapredila potragu za nestalim mladićem.

Podsećamo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra, kada je izašao iz kluba “Gotik”, odakle mu se gubi svaki trag. Periš je sa svojim prijateljima došao iz Splita, kako bi se proveli za novogodišnje praznike.

Mediji su ranije objavili da je Splićanin povremeno radio i kao skiper na brodovima, što možemo videti prema video-snimku, na kojem se Matej vidi u više kadrova.

Takođe, pojavljivali su se i navodi da je radio za Splićanku Maju Soptu, koja je poslednji Perišev kontakt uoči nestanka.

“On je zlatan momak, ne može bilo ko studirati i raditi. Mi radimo u turizmu, ali ne u luksuznim turizmu već sa običnim izletničkim brodovima”, rekla je Maja nedavno za TV Prvu.

Zasad nema informacija o tome koje bi mogle da ukažu na okolnosti pod kojima se dogodio mladićev nestanak. Kobne večeri njega su usnimile nadzorne kamere nekoliko lokala, a na njima se vidi kako Matej trči, zaustavlja taksi vozio, a potom se spušta stepenicama koje vode ka reci Savi.

Ujedno, to je i poslednji snimak na kome se mladić vidi. Potraga policije skoncentrisana je na reku Savu, jer se sumnja da je nestali Splićanin kobne večeri upao ili ušao u vodu.

Nova.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *