VIDEO Potop u Beogradu: Nevreme napravilo haos, autobus se probijao kroz jezero

1

Jako nevreme koje je večeras pogodilo Beograd izazvalo je velike probleme u nekim delovima prestonice, a pojedine ulice bile su potopljene.

bog velike količine padavina prestoničke ulice su poplavljene, a kišna kanalizacija nije mogla da primi ovako jak pljusak. Velikih problema ima na Novom Beogradu, Bežaniji, ali i Zemunu.

Beogradski mediji javljaju da se na Tošinom bunaru nalazi gejzir, a u novobeogradskim zgradama kiša je poplavila i podrume. Jak pljusak napravio je potop i na železničkoj stanici u Zemunu.

U nekim delovima grada padala su i stabla, kao što je slučaj na Ledinama. Pojedini beogradski mediji preneli su i da je navodno TC Enjub u Bloku 45 pod vodom.

Saobraćaj se u Beogradu trenutno odvija usporeno zbog jakih padavina, ali gužvi na beogradskim ulicama nema.

Na Autokomandi saobraćaj se odvija usporeno, ali bez većih problema. Slična situacija je i kod Beogradskog sajma.

U pojedinim delovima Beograda su zbog jakog nevremena nastala “jezera”, a neka vozila su ostala zaglavljena u vodi, dok su se vozači uglavnom jedva probijali ulicama.

Na društvenim mrežama je osvanuo i video-snimak autobusa na liniji 95 koji u Bloku 45 pokušava da se probije kroz jezero na uglu Jurija Gagarina i Lole Ribara, ali bez uspeha.

“Hrabra 95-ica pokušava da ispoštuje red vožnje, ali samo se pridružuje svome jatu”, napisano je na Tviteru.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.