VIDEO Progonitelj Marinike Tepić divljao u SSP, Đilas naredio da ga izbace

133

Tomislav Lovreković, koji je proveo mesec dana u zatvoru zbog pretnji smrću Mariniki Tepić, a zatim je gađao kokoškom na konferenciji za novinare, došao je danas u sedište SSP-a, u nameri da je uznemirava i progoni, saopštila je Stranka slobode i pravde. Kako navode u toj stranci, on je vređao i psovao, da bi ga na kraju obezbeđenje iznelo, a na lice mesta došla je i policija.

U videu koji objavljuje Nova.rs vidi se kako Lovreković sa cvećem u ruci ulazi u raspravu sa obezbeđenjem, koje mu govori da je došao pijan. Potom se pojavljuje lider SSP.

„Ti si kriminalac, bio si u zatvoru mesec dana, zato što si pretio ženi“, rekao je Đilas Lovrekoviću, koji je potom počeo da vređa lidera SSP.

„Uzmite ga za ruke i izvedite napolje“, rekao je Đilas obezbeđenju.

On je Lovrekoviću rekao da mu je mestu zatvoru.

“Ti jednoj ženi pretiš. Ti si čovek koji je rekao da je Ćuruvija trebalo da bude ubijen. Ti si dečko bolestan”, naveo je Đilas obraćajući se Lovrekoviću.

SSP je saopštio da je Aleksandar Vučić osmislio novi radikalski metod napada na potpredsednicu SSP Mariniku Tepić.

“Za to je izabrao Tomislava Lovrekovića, njenog ličnog i direktnog progonitelja.

Čovek koji je već proveo mesec dana u zatvoru zbog pretnji smrću Tepićevoj, a zatim je gađao živom kokoškom na konferenciji za novinare kako bi je povredio, došao je danas oko 14 sati u sedište SSP-a, sa jedinom idejom da je kao nosioca liste ujedinjene opozicije uznemirava i progoni”, piše u saopštenju.

Kako se navodi, Lovreković, koji je nedavno objavio i “film” u kome se kao na poternici preti slobodnim novinarima i političarima, među kojima su Marinika Tepić i Dragan Đilas, ovog puta pokušao je da dođe do nje došavši do prostorija SSP-a.

“Pošto je vređao i psovao i nije želeo da odustane od namere da dođe do Tepićeve te je legao na asfalt ispred prostorija stranke, iznet je na trotoar, kao i njegov i Vučićev uzor Vojislav Seselj.

Pozvana je i policija koja je stigla u izuzetno kratkom roku. Mariniku Tepić neće zastrašiti, kao i nijednog drugog borca za slobodu i pravdu u Srbiji. Nikada nikoga nećemo napasti, ali nećemo dozvoliti ni da nas bilo ko napada i maltretira”, saopšteno je iz SSP.

Link

VIDEO Progonitelj Marinike Tepić divljao u SSP, Đilas naredio da ga izbace

Nova.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *