VIDEO psa koji zavija: ‘Nastala je prije potresa, on upozorava ljude na katastrofu koja dolazi…‘

254

Neobična snimka pojavila se na TikToku. Nije navedeno u koje je točno vrijeme noći nastala niti u kojem gradu, no objavljena je na profilu Stray Beautiful, na kojem se prikupljaju donacije za napuštene pse diljem svijeta.

U opisu stoji kako je nastala malo prije razornog potresa koji je pogodio Tursku. Na njoj vidimo psa koji stoji posve sam na ulici i veoma glasno zavija. Iza njega vidimo džamiju, a prolazi tek poneki automobil. Oko životinje nema drugih pasa ni mačaka, nema baš nikoga, a on ne prestaje glasno zavijati.

U opisu snimke stoji kako je pas ljude pokušao upozoriti na opasnost koja dolazi, a nije imao kako drugačije nego zavijanjem, koje je u tihoj noći sigurno bilo veoma glasno. Radi li se o tome da je pas zaista nešto osjetio ili ne, ne zna se, no mnogi vlasnici diljem svijeta isticali su kako su njihovi psi predosjetili potres nekoliko sekundi prije nego su ga oni osjetili. Neki su se uznemirili, drugi skrili, a treći zavijali kao ovaj pas koji je, navodno, snimljen na ulici turskog grada nedugo prije što se tlo zatreslo.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *