(VIDEO) “Selamim sve moje iz Novog Pazara. Vučić pravi paralelu između mene i Mladića, ali…

102

Legendarni komandant odbrane Srebrenice, Naser Orić, govorio je za Source.ba.

On je prokomentarisao optužnicu protiv Milomira Savčića, koji je optužen za genocid u Srebrenici, kao i njegov nestanak, odnosno bijeg.

Također je prokomentarisao i to što ga je u svojoj izjavi spomenuo Milorad Dodik, ali je prokomentarisao i dešavanja na utakmici Novi Pazar – Partizan.

– Izjava Milorada Dodika je sakupljanje političkih poena. I u mom predmetu i svih drugih, Sud je rekao svoje. Nije bitno šta kaže, već je bitno ko kaže.

Što se tiče Milomira Savčića, postoje dokazi papirološki i žive svjedoci šta je sve taj miljenik Ratka Mladića radio. Za tog Savčića se znalo pouzdano da je dobio zadatak da “odradi” jedan dio Bošnjaka kako bi sebi kupio slobodu.

Sramna je parola sa utakmice u Novom Pazaru na kojoj je pisalo ‘Nož, žica, rebrenica’. Ja selamim i pozdravljam sve moje fanove iz Novog Pazara. Vučić hoće da pravi paralelu između mene i Ratka Mladića, što je nemoguće, jer je Mladić pravosnažno osuđen, a ja pravosnažno oslobođen. Potrčko Vučićev, onaj Vulin je jedinstven primjer da je čovjek nastao od majmuna, a Vučić ne zna da li bi piškio ili bi kakio.

Cjelokupan intervju pogledajte OVDJE.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *