VIDEO SNIMAK OTKRIVA KAKO JE ELVIRA (2) UPAO U SMRTONOSNU BUJICU U TUTINU

356

Dječak star dvije godine utopio se juče popodne kada je upao u nabujalu reku u Tutinu.

Tragedija se dogodila nešto posle 16 časova, i iako su spasilački timovi ubrzo stigli na lice mjesta i započeli potragu, ona je nekoliko sati kasnije tragično okončana, kada je iz mutnih talasa izvučeno tijelo mališana.

Na snimku u koji u “Blic” imao uvid vidi se kako se dogodila tragedija. Kako se može uočiti, dječak je sa još jednim detetom došao do nabujale rijeke. Sa njima nije bio niko od odraslih, a djeca prvo nekoliko trenutaka stoje na obali i gledaju u vodu.

U jednom trenutku, dječak u crvenoj majici se naginje ka rijeci, oklizne se i upada u bujicu, koja je, zbog poplava u tom dijelu zemlje, bila veoma jaka.

Nesrećnom dječaku, nažalost, nije bilo spasa.

Njegov otac je rekao da se dječak igrao sa bratom ispred barake u kojoj živi sa porodicom kada se tragedija dogodila.

– Igrao se sa svojim bratom i okliznuo se… Upao je u vodu koja ga je odnijela. Trčao sam za njim, pokušavao sam da ga izvučem, ali nisam uspio. Više ga nisam video, voda ga je potopila – kaže za Informer dečakov otac S. Đ.

– Velika nas je tragedija zadesila, ugasio se mlad život, ne znam kako ćemo ovo izdržati. Nekoliko puta su nam djeca upadala u tu rijeku, živimo pored nje, ali smo uspjevali da ih spasimo. Sada nisam uspio. Nemam gdje da živim, zato sam ovde – kaže očajni otac koji ima još petoro djece.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *