/VIDEO/Sumnjao da ga žena vara pa mu dron potvrdio okrutnu istinu

191

John Consiglio prije nekoliko godina odlučio je provjeriti svoje sumnje o tome da li ga žena vara, a u tome se poslužio dronom.

Svoje sumnje John je potvrdio kada je primijetio da se njegova supruga, prije ulaska u automobil, naginje kroz prozor vozila i romantično pozdravlja nepoznatog muškarca.

Sumnjao je da ga žena vara jer je na posao odlazila ranije nego uobičajeno. Snimao je dronom i uhvatio je u preljubi.

Snimka prikazuje automobil koji dolazi na parking, zaustavlja se, a zatim u njega ulazi njegova supruga, piše Večernji list.

“18 godina je otišlo tek tako”, uzvikuje John na snimku. 

“Trebaš izgledati lijepo za muškarca s kojim ćeš prevariti supruga”, rekao je John u snimci, komentarišući da je supruga popravljala kosu kako bi bolje izgledala.

“Znam da ne mogu kriviti samo muškarca, ali u tom trenutku bio sam spreman ubiti ga. Čekao sam par dana da se smirim i onda postao očajan. Najviše brinem zbog svoje djece”, rekao je.

Nakon ovog snimka koji je nastao 2016. godine, mnogi su očekivali kako će se par razvesti, ali ipak do toga nije došlo. 

Krajem 2017. godine Consiglio je objavio nastavak priče, a na snimku koji je snimio sa suprugom objasnio je svoj postupak.

“Pomirio sam se da suprugom, znam da mnogi misle da sam donio pogrešnu odluku, ali razmišljao sam mjesecima. Bio je to dug proces, sada sam sretan, a nište nije važnije od toga”, poručio je Consiglio.

Iako je video nastao prije par godina, posljednjih dana viralan je na društvenim mrežama.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *