(VIDEO) Uvježbavanje aplauza prije dolaska Vučića i Zlatibora Lončara

217

Na društvenim mrežama pojavio se video-snimak koji je navodno nastao pre posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara Kliničkom centru Srbije, a na kojem navodno radnici uvežbavaju pozdrav zvanicama.

Na snimku se vidi stariji muškarac koji se obraća okupljenim radnicima koji su, kako se pretpostavlja, učestvovali u izgradnji Kliničko centra Srbije.

„To je jedan od pet najvećih klinička centra u svetu, ne u Srbiji ili Balkanu ili nekoj tamo Evropi, već u svetu“, viče muškarac sa snimka okupljenim radnicima i dodaje:

„Šta da vam kažem o srpskom zdravstvu? Spasio ga je Zlatibor Lončar“.

A tokom svog obraćanja govorio je i o periodu vladavine Demokratske stranke, a spomenuo je i Jevreje.

„Kada je prethodni režim vladao, on je već počeo da daje dozvole za rad nekim državama tipa Jeverjima ili Izraelcima. Šta bi bilo od nas da su oni došli? Pa ništa, umrli bi od kovida i raznih gluposti. Tako da sam hteo da vam kažem kakvih državnika ima“, ispričao je okupljenima.

„Mi ćemo njih ovako da pozdravimo kad budu ovde, ja ću početi da aplaudiram, pa i vi aplaudirajte“, objašnjavao je instrukcije muškarac radnicima koji su počeli da aplaudiraju,  a nakon toga je pozvao sve da nazdrave uz:

„Živela!“
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *