VIDEO UŽASA! NJEMAČKA: Izvukli Sandžakliju Senada H. iz automobila i 17 puta ga uboli nožem

483

Devet mjeseci poslije stravičnog ubistva Sandžaklije u Kelnu, njemački mediji objavili su uznemirujuć snimak linča u kom je S. H. (37) nasmrt pretučen.

Brutalan zločin dogodio se 10. marta ove godine, a navodni motiv je „sukob dvije porodice izazvan uvredljivim snimkom“, prenio je njemački Bild.

Navodno je zbog uvreda na snimku jedan od klanova odlučio da se osvijeti.

Brutalno ubijeni muškarac bio je otac dvoje maloljetne djece.

„Na snimku se vidi kako Senad parkira automobil „smart“. Odjednom mu prilazi čovjek i razgovara sa njim. U međuvremenu sa suvozačeve strane drugi muškarac mu vadi ključeve iz automobila. U trenutku prilazi oko 30 muškaraca sa svih strana i kreće linč“, navodi Unser mitteleuropa.

Kako se vidi sa video snimka, nesrećnog muškarca su nasilno izvukli iz vozila i počeli brutalno da ga udaraju, a uboden je 17 puta nožem. Kako su lokalni mediji prenijeli, on se od zadobijenih povreda srušio na ulici nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu ali je nakon par dana preminuo.

„Odmah nakon linča, počinioci su pobegli pješke, ali su potom ušli u nekoliko automobila. Na osnovu video materijala, policija je nekoliko nedjelja kasnije tragala za ukupno 18 osumnjičenih. Ali nisu uspijeli nikoga da nađu“, izvestio je „Кolner Stadt-Anzeiger „.

Policija je intenzivnim radom uspjela da uhapsi trojicu osumnjičenih učesnika u tuči, a od kraja novembra ove godine u toku je proces protiv državljanina Bosne i Hercegovine H.H. (31).

Ubijeni Sandžaklija Senad H. navodno je prijetio i vrijeđao porodicu u Kelnu putem live strima, a ono što je šokiralo čitavu javnost kako u Srbiji tako i u Njemačkoj jeste to što se napad dogodio usred bijelog dana na putu Кeln-Hohenbergu. Video snimak pogledajte ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *