(VIDEO)Divlja 100 na sat, umalo GAZI ŽENU na pješačkom prelazu, sve to snima telefonom i još se hvali!

228

Jeziv smimak pojavio se na društvenim mrežema, na kome se vidi kako žena prelazi ulicu na pešačkom prelazu, i za dlaku uspeva da izbegne smrt!

Snimak je nastao na Slanačkom putu, nedaleko od groblja Lešće.

Kako se vidi na snimku, sve se dešava u naseljenom mestu, a auto ide brzinom od skoro 100 kilometara na sat!

Da sve bude još bizarnije i van pameti, prema snimku se može zaključiti da ga je napravio sam vozač. Čovek dakle divlja 100 na sat u naseljenom mestu i dok vozi on još drži telefon u ruci i snima!

Na snimku se vidi kako su dve žene na pečakom prelazu, doduše bele oznake se jedva vide, a prva koja je već bila došla do pola ulice u poslednjem trenuktu uspeva da ubrza korak i tako sebe spasi sigurne smrti.

Vozač u tom trenutku naglo skreće na levo, srećom u suprotnoj traci nije bilo nikoga, i nastavlja dalje kao da se ništa nije desilo! Naravno, telefon ne ispušta iz ruku i nastavlja da snima.

Inače, većina postova na stranici gde je objavljen i ovaj video, obiluje snimcima bahate i opasne voženje i najčešće su ih napravili vozači u toku same voženje. Praktično se hvale svojom nebezbednom vožnjom koja može da ugrozi i njih i sve ostale učesnike u saobraćaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PUNGAS (@pungasshop)

(Blic)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *