Vile u CG koje se iznajmljuju za 2.000 evra na dan (FOTO)

103

Rijetki mogu da ih priušte i to u specijalnim prilikama, ali crnogorsko primorje obiluje luks vilama koje se iznajmljuju i za preko 2.000 evra dnevno.

Vila u Boki za 22 ljudi koja se iznajmljuje za 850 evra ispostavlja se kao povoljna u odnosu na luksuzne vile koje obećavaju ugođaj od 2.000 evra i liče na male fensi hotele sa svojim bazenima i čudesnim vidicima, saunama i terasama… To su ona mesta gde na primer, holivudske zvezde prave „intimne žurke“, gde se organizuju venčanja i druge proslave, i na koja mnogi mogu da „provire“ samo preko fotki – pa, evo ih. Pogledajte kako izgledaju neke od najskupljih crnogorskih vila koje se mogu iznajmiti i procenite vrede li toliko.

Eagle Eye Villa

Nalazi se u brdu između Kotora i Tivta, na 500 m iznad mora, tako da je pogled zaista spektakularan. Ima sedam spavaćih soba, bazen, đakuzi, tursko kupatilo, bioskop, igralište… Iznajmljuje se za oko 2.000 evra po noćenju.

Villa Nikčević

Vila u Kotoru, s devet spavaćih soba za 16 gostiju, s privatnim izlazom na more, bazenom i sobom za masažu, barom i super opremljenom kuhinjom. Nije precizirano da li je u cenu od 2.168 evra dnevno uključena i usluga profi masera ili kuvara.

Vila Montenegro 

Sa prostrane terase vile se pruža savršen pogled na Sveti Stefan. Ima šest spavaćih soba, bazen, bar, baštu… I boravak u njoj košta nešto više od 1.700 evra za noć.

Boutique Villa

Smeštena je u reževićima, s privatnom plažom, bazenom i velikom baštom. Na pet spratova raspoređeno je 10 apartmana, što je idealno za venčanje i ritritove. Iznajmljuje se za 3.000-3.500 evra dnevno, zavisno od termina.

Ananti vila

Najveća vila u okviru Ananti resorta može da se iznajmi za nešto više od 2.300 evra, mada ima i malo jeftinijih. Ipak, ova se prostire na više od 500 kvadrata, sa četiri spavaće sobe, terasom i bazenom s pogledom na more, hidromasažnom kadom, delom za roštilj… A uračunat je i doručak.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *