Vlasnik Banbusa: Izvinjavamo se ako je došlo do napada

243

Vlasnik agencije Banbus iz Beograda Veljko Kovačević, za čijeg vozača Mešihat Islamske zajednice u Srbiji tvrdi da je verbalno napao učenicu Medrese H.F., kazao je za Infolid da će proveriti sve navode prijave i da će protiv uposlenika pokrenuti mere ukoliko se bude ispostavilo da je zaista vređao putnicu.

-Proverićemo navode naše putnice, već sam zatražio izveštaje sa stanice. Neka nadležni organi sve ispitaju, a mi se unapred izvinjavamo ako je došlo do bilo kakvih neprijatnosti. Nećemo bežati od pokretanja mera protiv vozača ukoliko se ispostavi da je zaista postupio neprofesionalno, rekao je Kovačević za Infolid.

Vlasnik agencije Banbus je dodao da nikada do sada nije dobijao pritužbe na račun svojih zaposlenih.

-Naši putnici su bezbedni i prema njima se uvek odnosimo profesionalno i sa dužnim uvažavanjem i poštovanjem, rekao je Kovačević za Infolid.

Mešihat Islamske zajednice u Srbiji saopštio je danas da je učenica prvog razreda Medrese H.F. putujući na relaciji Loznica-Beograd doživela verbalni napad i maltretiranje od vozača agencije Banbus iz Beograda.

Kako tvrdi Mešihat, učenica je vozaču dala na uvid potvrdu Medrese da je učenica ove srednje škole u cilju ostvarivanja popusta na vožnju, a da je tada doživela vređanje i bacanje njenog kofera na zemlju.

Izvor: infolid.rs
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *