VODA JE BILA DO KOLJENA LJUDI! POČELA SAM DA PLAČEM I DA VRIŠTIM: Djevojka bila na splavu kad je počeo haos

129

Proslava prve noći u godini završila je dramom na poznatom beogradskog splavu “Freestyler” nakon što je počeo da tone sinoć oko ponoći, a pukom srećom, niko nije nastradao!

Očevici i ljudi koji su bili na splavu ispričali su da je nastala panika i da su svi počeli da bježe napolje kada je voda počela na nadire.

Jedna djevojka je neposredno nakon što je izašla sa potopljenog splava snimila video i okačila ga društvenu mrežu Tiktok.

Ćao svima, mi smo sada čekale Novu godinu na Freestyleru i splav je krenuo da tone ljudi! Znači voda nam je bila do koljena. Baš je kod nas počeo da tone u separeu, ja sam počela da plačem i da dramim. Dobro je da smo svi spasli živu glavu. Mogli smo se podaviti u onoj vodi – rekla je djevojka ispred splava i dodala “da joj je poslije svega ta situacija smiješna, ali da zapravo ništa nije smiješno i da su svi jedva izvukli živu glavu”.

Preživela dramu

Ona je potom u drugom videu detaljno objasnila da se prvo, u jednom momentu, ispred njenog separe raščistilo.

Ja sam mislila da se neko pobio i onda smo odjednom shvatila da je voda došla do koljena. Djevojke su bile u štiklama, u haljinama, što otežava izlazak. Odjednom su svi krenuli ka izlazu, ostavili su unutra jakne, pakao je bio – ispričala je ona kako se Novogodišnja noć pretvorila u pravu katastrofu, prenosi Kurir.

Ova djevojka je rekla i da se zaprepastila komentarima ljudi, koji su na vijesti o potonuću splava pisali “dabogda se svi podavili”.

Ne shvatate ozbiljnost situacije i ne mogu da vjerujem da ste toliko zlobni, jer je stvarno neko mogao da nastrada. Zamislite da je tamo bilo vaše dijete ili neko koga poznajete i da je, ne daj bože, nastradao? Malo razmislite prije nego što napišete glupost – završila je ona svoj video na Tiktoku.




Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *