Vozači iz pet država na of-roud reliju u Novom Pazaru

154

Adel Nožić pobednik je takmičenja u Klasi hard u okviru šestog međunarodnog of-roud (off-road) relija u Novom Pazaru, koji je okupio oko 250 učesnika iz pet država.

Posle dva dana nadmetanja na dve lokacije, Nožić je u najtežoj klasi slavio ispred Nikole Jevremovića i trećeplasiranog Adisa Durevića.

Nenad Ćirić dominirao je u Klasi soft 1, gde su drugo i treće mesto zauzeli Aleksandar Đuričić i Edin Kolašinac, dok je vozač sa pseudonimom Ram-Ram bio bez premca u Klasi soft 2, u kojoj su Nevzat Memić i Amko Avdić završili kao drugi i treći.

Aleksandar Perkins dominirao je u Klasi turist, a sledili su ga Miša Đuričić i Marko Marković na trećoj poziciji, dok je u Klasi kvad trijumfovao Aleksandar Andrić, kojeg su, tim redosledom, najbolje pratili Miloš Aleksić i Bahtijar Crnišanin.

Klasa Bagi pripala je Dejanu Mirosavljeviću.

Sarajevo of-roud klub proglašen je za najbrojniji kolektiv na of-roud reliju u Novom Pazaru, memorijalnom takmičenju u čast nedavno stratalog dugogodišnjeg člana pazarskog kluba Izeta Bronje.

Grad Novi Pazar bio je pokrovitelj dvodnevne manifestacije, koju je organizovao Of-roud klub Novi Pazar, u saradnji sa gradskom Ustanovom za sport, Sportskim savezom i Turističkom organizacijom Novi Pazar.

M. Minić
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *