Zatvaraju se pojedini prijelazi sa Crnom Gorom – u toku su radovi

125

Turistička sezona se zahuktava, koferi se pakuju, a ako krećete kolima na letovanje put Crne Gore, verovatno razmišljate kojim putem je najbolje da idete, da ne biste čekali previše na granici.

Zahvaljujući jednom od vaših komentara da je najbolje da se izbegnu prelazi Rožaje i Jabuka zbog radova na putu i obustavljanja saobraćaja na po 4 sata dnevno, redakcija sajta B92.net poslala je upit o stanju na ovim prelazim AMCCG (Auto-moto Savez Crne Gore).

Ukoliko želite da izbegnete gužvu, najbolje je da izbegnete ova dva prelaza ili da planirate da do granice stignete u vremenskom intervalu kada rade.

Granični prelaz Jabuka

“Zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-6 deonica Mihajlovica-Pljevlja, odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 9h do 11h i od 13h do 15h. Ovo je deonica puta graničnog prelaza Ranče/Jabuka – Pljevlja”, kažu iz AMSCG.

Ovaj režim saobraćaja će biti na snazi do 15. jula.

Granični prelaz Rožaje

Kao i na prelazu Jabuka, i na ovom prelazu će do 15. jula doći do potpune obustave saobraćaja u terminu od 9h do 11h i od 13h do 15h zbog izvođenja zemljanih i tunelskih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-5 deonica Rožaje-Špiljani.

“Mimo ovih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom”, poručuju iz AMSCG.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *